Wat Windows 10 Update Is En Wat U Over Updaten Zou Moeten Weten

Klik op de update waarvan de installatiedatum het dichts ligt bij het moment waarop de problemen met de pc zich begonnen voor te doen. De installatie-assistent downloadt en installeert Windows 11. Dat kan even duren, maar de computer blijft tussendoor gewoon werken. De vernieuwde gebruikersomgeving van Windows 11 verschijnt op het scherm. Verder is het nieuwe Widgets-venster de moeite waard. Voeg naar eigen wens widgets toe en volg allerlei berichtgeving op de voet.

  • Nadenken over upgrading binnen enkele jaren is meestal onvermijdelijk, ook in de richting van 64 bits.
  • Ga naar Bestand\Outlook Opties, tab Mail, Verzonden berichten en vink daar de bovenstaande opties weer aan.
  • Ook zijn de resulterende foto’s qua bestandsgrootte vaak relatief groot .

Dat weet je niet, want op dit moment zijn de licentie voorwaarden etc nog lang niet bekend. Het zou best kunnen dat het op dezelfde manier gaat als met W10. Voor Windows 7 zijn twee weken geleden ook nog beveiligingsupdates vrijgegeven, maar omdat nu ondersteund te noemen gaat me wat ver. Die 100procent komt omdat wanneer je een clean lnstall vanaf usb doet inplaats van een OS upgrade.

#8 Voer Een Malware

Een werkend toetsenbord is echter wel noodzakelijk, want om dit probleem op te lossen moet u het gebruiken om door Windows te navigeren. Als uw toetsenbord normaal werkt, dan kunt u aan de slag. DirectX is een besturingsprogramma voor de grafische kaart van je computer. De komst van Windows 10 laat ons ook kennis maken met DirectX 12. Volgens Microsoft moet dit ervoor zorgen dat videogames - met dezelfde hardware - tot bijna 50% betere prestaties kunnen stuurprogramma's downloaden gaan leveren ten opzichte van nu. Het is een optie waar veel Xbox-fans zeker warm voor lopen en het is officieel bevestigd door Microsoft als feature van Windows 10.

Onderhoudswerkzaamheden worden dagelijks uitgevoerd op een tijdstip waarop de computer niet in gebruik is, zo nodig wordt de computer uit de slaapstand gehaald. Kan het dagelijks onderhoud niet op het geplande tijdstip worden uitgevoerd dan wordt deze bij de eerstvolgende mogelijkheid alsnog uitgevoerd. Wees productiever door een beter beheer van je bureaublad. Met Windows 10 Education zet je het totale pakket van Windows 10-functies op je laptop of pc.

Meer Weten Over Online Tv

Een laatste verschil tussen Windows 10 Pro en Home is de feature Assigned Access, die je alleen bij Pro vindt. Met deze functie bepaal je welke app of apps andere gebruikers mogen gebruiken. Zo stel je in dat andere gebruikers van jouw computer of laptop enkel het internet mogen gebruiken of juist niet. Via Assigned Access houd je dus altijd de regie in handen wat betreft wat anderen op jouw systeem mogen doen. BitLocker is een encryptietool waarmee je bestanden beveiligt op je harde schijf of externe usb sticks. Deze functie is vooral handig wanneer je gevoelige data op je pc of laptop hebt staan, want zo kom je alleen bij deze bestanden met een wachtwoord.

Volg Hardware Info Ook Op

Via de knop Geavanceerd zijn nog enkele andere interessante instellingen aan te passen, waaronder de mate van compressie en het automatisch rechtzetten van scans. Wil je via Windows zelf scannen, open dan het Start menu en ga naar Windows Faxen en Scannen. Zodra de applicatie geopend is, klik je op Nieuwe scan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *