Ship2Report Via IE 11 Stopt

Dan kun je dit bestand opsturen naar Microsoft voor analyse. Klik daarvoor in het scherm Virus- en bedreigingsbeveiliging op Instellingen beheren. Kies dan voor de optie Een sample handmatig verzenden onder Automatisch sample indienen.

  • In sommige gevallen moet je https://driversol.com/nl/drivers/broadcom eerst naar het menu van Gmail gaan en daar Instellingen kiezen.
  • Open het “Charms”-menu aan de rechterkant door vanaf de rechterkant naar binnen te swipen.
  • Voorheen had Microsoft als standaard webbrowser Internet Explorer, maar deze is nu vervangen door Microsoft Edge.

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument. Vivaldi is het geesteskind van voormalige Opera-ontwikkelaars en gooit het, net zoals Opera, over een andere boeg dan de concurrentie.

Automatische Backups Maken Met Windows 10

Net als Firefox krijgt ook Google Chrome regelmatig updates. De opensource webbrowser Firefox is wereldwijd de twee-na-grootste browser, na Chrome en Internet Explorer/Edge. Firefox wordt - met hulp van honderden vrijwilligers - ontwikkeld door Mozilla, dat een open en vrij internet nastreeft. Firefox krijgt regelmatig updates om de browser zo veilig en snel mogelijk te houden.

Als je wilt voorkomen dat je activiteiten worden gevolgd, kun je het best een VPN van hoge kwaliteit downloaden. Een VPN zorgt ervoor dat je volledige internetverbinding en niet alleen je informatie in de browser wordt versleuteld. Dit betekent dat je veilig apps en programma’s (zoals Netflix en BitTorrent-clients) kunt gebruiken omdat niemand je activiteit kan volgen. Een VPN biedt bescherming door je verkeer te versleutelen en je IP-adres te verbergen.

Samsung Internet

Microsoft Edge, de spirituele opvolger van Internet Explorer, moet nu de concurrentie aangaan met toppers als Firefox en Chrome. Behalve dat eist Mozilla Firefox ook nog dat je aangeeft bij welke websites Windows Authenticatie gebruikt mag worden. Eén van die methoden is door gebruik te maken van 'Integrated Windows Authentication'.

Zodra je deze stappen hebt voltooid, worden de visuele effecten uitgeschakeld en zal de interactie met elementen (vensters en menu's) responsiever aanvoelen. Hoewel deze effecten de ervaring visueel aantrekkelijker maken, vereisen ze ook systeembronnen die computers met oudere hardware vertragen. Je kunt deze effecten echter uitschakelen om Windows 10 sneller te maken.

We hebben tijdens het verloop van de testen de accu in de gaten gehouden met BatteryInfoView. Dit geeft ons een indruk van het verbruik van de verschillende browsers onder verder identieke omstandigheden. Epic Privacy Browser ondersteunt slechts een zeer beperkt aantal vooraf geïnstalleerde extensies en dit is een voordeel omdat veel onveilige extensies je apparaat volgen. Een van de handigste extensies is de ingebouwde proxy die toegang tot servers in de VS, Canada, Frankrijk, Duitsland, India en nog enkele andere landen biedt. Daarom is het belangrijk om een betrouwbare browser te gebruiken.

Je krijgt nu een scherm met de melding dat je account is geconfigureerd. Zorg ervoor dat de 4 opties onderaan het scherm allemaal aangevinkt staan. Google en Microsoft vallen onder de wetgeving van de VS. Zij kunnen op last van Amerikaanse autoriteiten inzage geven in je e-mails en adresboek zonder dat je het weet. Mijn naam is Tim de Hoog, 35 jaar, in het dagelijks leven werkzaam als projectmanager.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *